fbpx
Mme G. Brigitte
Jeg har meget gode minder om professionalismen og venlighed af personalet på Implantcenter. Jeres team er vidunderligt, og takket være jer har mit liv ændret sig. Jeg fik mit smil tilbage, og jeg kan nyde at spise lækre måltider igen. Tak, allesammen.
Claude Louati
Der er et sted hvor elegance og kunsten af modtagelse forener: I Budapest, på Implantcenter Clinic, hvor det første skridt i tandpleje og lægehjælp er et smil for patienten, bliver behandlingen derfor mere behagelig. Tak, for det I gør. Tak, fordi I eksisterer.
Ákos Bárdkai
Respekt til hele holdet, receptionisterne smiler, og de er virkeligt søde. Jeg vil altid være taknemmelig for Dr. Attila Kámán og assistenterne. Præcision, opmærksomhed, hurtig service, venlighed og humor. Tillykke og held og lykke. Fra nu af vil jeg kun kommer her.
Gerard Fisher
Tjenesten udført af Implantcenter var fantastisk. Jeg måtte aldrig vente mere end 10 minutter på klinikken til at blive indkaldt af Dr. Kámán og Dr. Lantos. Alle taler flydende engelsk, de er alle hyggelige og høflige. Jeg ville ikke tøve et sekund med at anbefale dem.
D. O.
Hvis jeg skulle beskrive teamet af Dr. Kámán i to ord Jeg vil sige fremragende og enestående. Jeg har oplevet mange forskellige tandbehandlinger i mit liv, og jeg må bestemt sige, at Implantcenter fortjener 5 stjerner. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem.
Close Menu