fbpx

Venteværelse

Vores moderne, elegante venteværelser skaber en Middelhavs afslappet stemning, hvor vi byder vores kære patienter velkomne.

Tandplejerum

I vores tandplejerum laver vi tandrensning og blegning, påsætning af tandfacader og broer, rodbehandlinger, fyldningerne, ortodonti og vi udfører den otorhinolaryngologiske eksamination her også.

Oraloperationsrum

I vores oraloperationsrum foretager vi de mere seriøse procedurer, såsom udtrækning af visdomstænder, påsætning af implantaterne og behandlinger som behøver generel bedøvelse.

Operationsstue

Den sterile kirurgiske facilitet understøtter endags kirurgiske procedurer for at tilfredsstille alle medicinske behov hos vores patienter. Derefter giver vi vores patient medicinsk pleje og et privat værelse.

Tandlaboratorie

I klinikbygningen har vi et tandplejelaboratorie udstyret med den mest moderne teknologi, så vi kan konstruere tandfacaderne, kroner og tandudskiftninger ved at følge de seneste professionelle guidelines.

På arbejde

Vores arbejde er baseret på empati, menneskecentreret tilgang som er tilstede fra allerførste øjeblik til vi mødes til det allersidste, hvor vi færdiggør check-ups efter behandling.

Close Menu