fbpx

Vores dentale succeshistorier

Opfordret af søsken til et nyt smil

Christine, en patient i 50’erne, havde været generet af sine mellemrum mellem tænderne i årevis, ønskede et mere æstetisk smil. Men hun havde ikke modet til at gå til en tandlæge med dette problem. Det var også vigtigt for hende at have nogen hun kan regne med, som kan støtte hende. Eftersom hendes søsken også sloges med et uløst tandproblem, kom de til klinikken for Implantcenter i Budapest sammen.

Som første skridt i den dentale procedure blev vi nødt til at tage os af hendes peridontale sygdom, som var opstået som et resultat af utilstrækkelig mundhygiejne, deponeret plak og bakterier.

Den peridontale sygdom var pga. gummeinflammation så stor, at den også resulterede i en væsentlig forringelse af tænderne, så derfor var vores specialt nødt til at fjerne tænderne, som ikke kunne reddes i overmunden af vores patient. På grund af den periodontale sygdom blev den alveolære knogle rundt om roden også svagere, den begyndte at blive absorberet. For at kunne et sæt sunde tænder varnoget knogleudskiftning nødvendigt.

Efter den succesfulde knogleudskiftning havde vores patients overmund den rette mængde og kvalitet af Nobel implantaterneplaceret.

Størstedelen af Christines nedre tandsæt kunne reddes af vores specialist, fordi sygdommen var mindre omfattende i nedbrydning af tænderne. Kun de større kindtænder bagerst måtte fjernes. Vi puttede også 2-2 implantater i for at skabe perfekt tygning.

Som vi nærmede os afslutningen af proceduren, med hjælp fra vores specialist, valgte søskendeparret sammenfarven og formenaf Christines metal keramiske kroner under forberedelse.

Efter de succesfulde behandlinger forlod Christine vores klinik tilfreds, selvsikkert smil, hvilket ses i disse få linjer, hun sendte os efter afslutningen på hendes behandling:

Jeg vil gerne takke for alle medarbejderne på Implantcenters arbejde, takket være jer har jeg fået mit smil og selvsikkerhed tilbage. Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok.

 

Christine ☺

Før
Efter

Æstetisk smil- det er aldrig for sent at få vores drømme til at gå i opfyldelse

Teresa besøgte vores klinik, fordi hun havde haft det skidt med sine tætsiddende tænder. Årsagen hertil var en hjørnetand i overmunden, som ikke kunne vokse ind i munden på normal vis. Grundet den sene behandling af denne tand var det blevet til et modtageligt miljø for bakterielle infektioner og inflammation. Dette kunne have forsaget hende meget mere seriøse problemer senere, da hun uden behandling kunne have udviklet en cyste.

Udover den ikke fuldt udvoksede hjørnetand havde hun periodontal sygdom også. Som resultat af alt dette, måtte mange af hendes øvre tænder trækkes ud for at kunne udvikle sunde gummer og gøre hendes smil mere æstetisk.

De manglende tænder skal erstattes så hurtigt som muligt, så vi undgår starten på knogleastrofi. Som en løsning anbefalede vores tandkirurg hende implantater. Men før vi satte implantater i, grundet den nedsatte mængde af knoglevæv,var alveolær augmentation nødvendigt på begge siderfor at give et perfekt og æstetisk tandsæt til Teresa. Efter knogleudskiftningen blev 16 implantatersat i, og oveni det lavede og satte vores implantologen øvre og nedre rundbrolavet af metal keramiske kroner.

Efter behandlingen forlod Teresa klinikken som en selvsikker og tilfreds kvinde.

„Jeg er så glad for at have fået behandling hos denne fantastiske klinik. DMD Attila Kámán har gjort et fantastisk stykke arbejde. Jeg kan ikke takke ham nok. Endeligt kan jeg være stolt af mit smil. Jeg er virkeligt taknemmelig for personalet på Implantcenter klinikken, de er fantastiske. Teresa”

Før behandling
Efter behandling
Æstetisk smil- det er aldrig for sent at få vores drømme til at gå i opfyldelse

Hollywoodsmil på en uge

For ikke så længe siden kom en ung mand ind på vores klinik og fortalte os, at han havde ville have hvide tænder og havde købt noget tandblegende middel til hjemme brug, som han havde påført sine tænder. Desværre var hans tænder i forvejen i dårlig stand, og denne tandblegende behandling havde ikke hjulpet på det. Hans tænder var blevet eroderet, forfaldet og var blevet sensitive. Det er her, han bad om hjælp.

Fordi han havde overbid, ønskede han ikke blot skinnende hvide tænder, men også et normalt bid.

Vores medicinske team leverede Hollywoodsmilet på en uge.

På en dag fik han sine kanalfyldninger, fik slibning, og for at styrke grundtænderne lagde vi nogle porcelænskroner. Han modtog derefter de midlertidige kroner, som han brugte i nogle dage, så han ikke var nødsaget til at gå rundt med nedslebne tænder indtil de endelige kroner var modtaget. Baseret på prøven ankom de endelige Procera kroner fra Sverige også den samme uge.

Før behandling
Efter behandling
Hollywoodsmil på en uge
Close Menu