fbpx

Efter den første kontakt med klinikken tilbyder vi en aftale til konsultation med en af ​​vores erfarne tandlæger, og hvis det er nødvendigt, også med en tandlæge.

Hvis det er patientens første gang på klinikken, er det nødvendigt at udfylde et registreringsskema for at give vores tandlæger og tandkirurger alle oplysninger om patientens aktuelle sundhedstilstand og medicinering.

Vores kvalificerede tandlæge eller mundkirurg undersøger grundigt vores patients tænder, tandkød og kontrollerer tilstanden af ​​mundhygiejne. Efter dette er der generelt taget en røntgen for at få et aktuelt, præcist billede af den generelle tilstand af tandsæt og kæben.

Gennem tandplejeprocessen er vores patienter forsynet med detaljerede oplysninger om alle trin i behandlingen, og de kan altid stille spørgsmål. Hvis patienten har brug for en mundoperation, så får hun en aftale hos en af ​​vores erfarne og dygtige mundkirurger.

I sidste ende modtager patienten den detaljerede behandlingsplan, der omfatter procedurens trin, de detaljerede omkostninger for den, den anbefalede timing og den forventede genopretningstid.

Har du brug for tandbehandling?
Kontakt os og få en aftale i dag.

Jeg vil gerne blive informeret om

Close Menu