fbpx

Den komplette tand- og mundkirurgiske behandling er baseret på at tage et røntgen- eller et CB-billede (CT). Ved hjælp af dette får vores tandlæge og mundtlige kirurger et præcist billede af den aktuelle tilstand af tænder og kæbe, der gør det muligt for dem at foreslå den bedste behandling.

Hvis vi kun skal tage en røntgen af en tand for at finde ud af løsningen for vores patients tandproblemer, bruges Owandy RX højfrekvens intraoral enhed. Denne enhed er førende i Europa, lavet i Schweiz og brugt i tandklinikker over 50 lande verden over. Det kan tage det mest præcise billede af vores patients tænder.

Et panorama røntgenbillede kan også tages på vores klinik

Hvis vi har brug for et røntgenbillede af hele sættet af tænder, eller det skal bruges til en mere alvorlig tandkirurgisk procedure, og vi skal inkludere den nedre kæbeknogle, så bruges panoramabilledet til Kodak 9300 3D-enheden.

At tage en røntgen tager kun et par sekunder, og det er helt fri for smerte. Røntgenstrålen resulterer i en minimal strålingseksponering, og vi beskytter vores patient med et blyforklæde under fotograferingen for at gøre det endnu mere sikkert. Når en røntgenrøntgen er taget, er det vigtigt, at patienterne ikke bærer f.eks. halskæder, øreringe eller enhver hårdekoration lavet af metal i løbet af denne korte tid.

Enheden kan tage billeder af det sæt tænder med den højeste opløsning, der er tilgængelig i dag. På grund af det præcise billede har vi detaljerede oplysninger til at diagnosticere vores patients problemer.

CB (CT)

Kodak 9300 3D røntgenapparat, som vi bruger på Implantcenter Dentistry and Dental Surgery Clinic, kan ikke kun tage et billede af hele sættet af tænder, men kan også give et detaljeret, højopløseligt billede om kæben og den maksillære sinus. Under processen roterer enheden rundt om patientens hoved, mens det hele tiden tager billeder, der sammen giver et komplet billede af tilstanden af ​​patientens tandsæt, kæbe og knogler omkring tænderne og deformationerne, der påvirker den maksillære bihule.

Jeg vil gerne blive informeret om

Close Menu