fbpx

Det er ikke kun et spørgsmål om skønhed, men også et om mundhygiejne

Det man bemærker mest ved ansigtet, er øjnene og pæne, sunde tænder. Sunde hvide tænder får dig til at se yngre og mere ordentlig ud, og får dit ansigt til at se pænere ud. Når vi er unge, er de flestes tænder hvide, men med alderen, på grund af det mad og drikke vi indtager og rygning, kan vores tænder blive misfarvede. Takket være de nyeste former for tandblegningsteknologier kan vi stoppe misfarvning.

I tilfælde af overfladisk misfarvning er vores tandplejers første skridt at fjerne plak, og ved hjælp af en mini sandblæser rengører og pudser de overfladen af tænderne.

Tandblegning enten på klinikken er hjemme bør altid foretages efter professionel tandrensning.

Tandblegning på klinikken

Med vore tids mest moderne tandteknologi tager det mindre end en time at opnå 2-4 toner lysere farve af tænderne. I denne procedure bruger vi ledet lampe blegelygter i vores klinik.

Tandblegningsproceduren på klinikken:

  • Som et af de første skridt bliver en retaktor sat ind, som dækker og beskytter læberne under behandlingen, og derefter påfører vi en speciel gel på gummerne og de bløde dele, for at beskytte dem fra den høje koncentration af blegningsgelen.

  • Derefter lægger vi blegningsgelen på overfladen af tænderne, som vi lyser på med ledet lampe lyset. Som en effekt af UV-B lyset bliver tandblegningsmaterialet aktiveret.

  • Til slut i tandblegningen dækker vi tænderne med et beskyttende lag. I de første 48 timer efter behandlingen bør rygning og spisning eller drikke der kan forsage misfarvning undgås. For eksempel kaffe, te, cola eller rødvin.

Resultatet kan vedligeholdes ved brug af skål tandblegeren derhjemme, som vi konstruerer baseret på aftrykket af tænderne.

Tandblegningen på klinikken er sikker, fordi den ikke skader hverken tænderne eller kronerne, normalt forsager det kun midlertidig sensitivitet.

Jeg vil gerne blive informeret om

Close Menu