fbpx

Tandaflejring laves af plak. Hvis pakken bliver på overfladen af tænderne i lang tid, PA grund af dårlig mundhygiejne, så vil mineraler blive bundet til det. Dette solide materiale kan ikke fjernes med en tandbørste, kun med professionelle redskaber. Farven af aflejringen kan være gullig-brunlig eller sort, det kan findes på tandoverfladen, over og under gummerne og imellem tænderne.

Tandaflejring og bakterier på dets overflade kan skabe inflammation i gummerne. I tilfælde af inflammation kan blødning hænde ved tandbørstning. Hvis inflammationen varer længe, kan det periodontium, som holder tænderne og gummerne, begynde at blive svagere og resulterer i at gummerne krymper, tandfølsomhed og senere løse tænder og tab heraf.

Hvert halve år er det nødvendigt med en tandrensning, men det afhænger af personlig mundhygiejne.

På vores Budapest klinik bruger vi professionel ultralydsteknologi til tandrensning.

Under proceduren bruger de et Schweizisk-lavet værktøj til at “ryste” aflejringen af. Med de forskellige størrelser af hoveder kan vi fjerne plakken, effektivt fra selv de mindste mellemrum, for at komme af med inflammation og forbedre tandæstetikken. Normalt er bedøvelse ikke nødvendigt for tandrensning og tager ca. 30 minutter, imens patienten ligger i en komfortabel position.

Jeg vil gerne blive informeret om

Close Menu